Lux Top


LUX-top® QUICK-DOKU-applikationen bruges til at forenkle montage- og installationsdokumentationsprocessen for "Ankeranordninger til fastgørelse af det personlige efterårsbeskyttelsesudstyr". Dette værktøj gør det muligt for entreprenører nemt og tydeligt at dokumentere samlingen / installationen af LUX-top®-ankeranordningerne fremstillet af ST QUADRAT Fall Protection S.A..

I henhold til europæiske anbefalinger og forskrifter er det nødvendigt at dokumentere fastgørelsen af forankringspunkter og andre ankeranordninger (f.eks. Rustfrit stålkabelsystemer til EN 795 klasse C) til den bærende underbygning (fx armeret betonloft, træstængerloft, stål struktur osv.) med et foto og andre relevante detaljer. Dette er nødvendigt, fordi fastgørelsesplanet normalt ligger under isolering og tagbeklædning efter at taget er gennemført og derfor ikke længere kan ses eller inspiceres.

Ankerpunkter anses for at være elementer, der er en del af det personlige faldbeskyttelsesudstyr (PFPE) og derfor kræver regelmæssig periodisk inspektion (1 x årligt) af en kompetent PFPE-ekspert. For at kunne sikre sig den korrekte fastsættelse på underlaget / understrukturen på et senere tidspunkt, skal ekspert være i stand til at stole på tilgængelig dokumentation.

LUX-top® QUICK-DOKU gør det muligt for montøren at installere og evaluere alle vigtige montage- og installationsdetaljer. Det er output i pdf-filformat og kan derfor straks afleveres til klienten.